Bestyrelse

Hvordan sammensætter du den ideelle bestyrelse?

Det er noget af det, jeg kan hjælpe med!

Mange SMV'er kan have glæde af en bestyrelse, der kan sparre med ejerlederen/ direktøren, som måske indimellem kan føle sig lidt på herrens mark uden nogen at vende udfordringerne med.

Det, jeg som bestyrelsesmedlem kan bringe med ind i virksomheden, er kompetencer indenfor ledelse, strategiudvikling og organisation. Min personlige profil er at være den, der tænker langsigtet, lægger ideer på bordet - og altid tænker menneskene ind i planerne. Jeg er god til at understøtte og facilitere, så 'summen af kardemommen' bliver større end summen af enkelte bidrag.

Jeg kan også bidrage til, at dine medarbejdere mobiliseres og motiveres i forhold til eksekvering af strategien. Fastholdelse af dine nøglemedarbejdere er væsentligt for virksomhedens udvikling, og her kan jeg som HR-menneske sparre med dig som ejerleder. 

Din bestyrelse skal bestå af mennesker som supplerer hinanden - både fagligt og personligt. Virksomhedsledelse er en kompleks disciplin, så sammensæt din ideelle bestyrelse med folk, der kan bidrage med det, du har brug for: marketing, økonomi, digitalisering, 'et branchemenneske' - og selvfølgelig HR. 

Lad mig give en hånd - også hvis du endnu ikke har besluttet dig for at etablere en bestyrelse.

Skriv til mig: mail@ingedorte.dk, eller ring: 28441514, hvis vi skal tage en snak.

Vil du se nærmere på min bestyrelsesprofil, så se her